Lakimies liity palveluun

Lupalakimies.fi palvelusta

Palvelustamme asiakas löytää helposti lakimiehet paikkakunnaltaan tai toimistonne eritysalanne mukaan. Toimistot voivat mainita eritysalat jolla toimivat ja kuvailla osaamistaan. Lisäksi saatte linkin kotisivuille, mahdollisuus logo/mainospaikkaan aloitussivulla ja hakusivuilla.

Miksi mukaan?

Lupalakimies palvelu on Suomen ensimmäinen palveluhakemisto, jossa lakimiehet ja lakipalveluiden tarvitsijat ja tarjoajat kohtaavat.
Oikeusministeriön sivulta voi tarkistaa vain nimellä onko asiamiehen lupa voimassa. Muita haku mahdollisuuksia ei ole. Tutkimuksemme mukaan asiakkaat hakevat aina ensisijaisesti omalta paikkakunnaltaan asiamiestä tai eritysalan mukaan.

Olemme esillä ja aktiivisia myös facebookissa ja instagramissa sekä twitterissä. Jokainen palveluun mukaan liittyvä toimisto mainitaan aina facebookissame ja instagramissamme sekä twitteriimme. Tämä nostaa näkyvyyttänne huomattavasti hakukoneissa asiakkaiden etsiessään lakipalveluja mm. Googlessa ja Facebookissa sekä Instagramissa. Näin se vaan nykyään on!

Olemalla mukana valtakunnallisessa palvelussamme asiakas löytää toimistonne ja palvelunne sekä saatte lisää asiakkaita.

Tarjouspyynnöt

Lakiapua tarvitsevat voivat jäättä tiedutselun asiansa hoidosta sivuiltamme. Ohjaamme asiakkaat mukana oleville toimistoille.

Kuvallinen henkilökortti

Kaikki palvelussa mukana olevat lupalakimiehet saavat halutessaan ja erikseen tilattaessaan kuvallisen henkilökortin jolla osoittavat tuomioistuimille ja virastoille sekä toimeksiantajilleen olevansa mukana lupalakimies.fi palvelussa ja luvan saanut Lupalakimies.

Palvelumme sisältää

  • logonne tarvittaessa
  • toimistonne nimen ja osoitteen sekä yhteystiedot
  • www osoitteenne ja linkin sivuillenne
  • lupalakimiehet nimettyinä
  • oman kuvauksen toiminnasta ja erityisalat

Palvelun kustantajana toimii Buen Media Global

Mikäli haluat olla mukana, ota yhteyttä sähköpostitse:

info(a)lupalakimies.fi